Airworld veilig bezoeken

We doen er bij Airworld alles aan om jouw ontdekkingsreis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ook in deze bizarre tijden. We volgen daarvoor de regels die opgelegd worden door de federale overheid.

We zijn genoodzaakt onze peuterspeeltuin te sluiten. Maar geen zorgen, je kan nog steeds bij Airworld terecht voor een springpartijtje op ons inflatable park, drankje of hapje in onze bar, een buitengewoon VR-spelletje of een uitdaging in onze sport arena!

Draag een mondmasker

Een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar wanneer je je verplaatst doorheen Airworld. Tijdens de verschillende activiteiten hoef je het mondmasker niet aan te houden.

Hou je Covid Safe Ticket bij de hand

Sinds 1 november 2021 zijn we bij Airworld verplicht om aan iedere bezoeker die ouder is dan 16 jaar een Covid Safe Ticket te vragen. Hou dit dus zeker bij de hand wanneer je Airworld bezoekt.

Reserveer online je tickets

Wij kunnen per uur maximaal 50 springers toelaten op ons inflatable park. Reserveer dus je tickets op voorhand zodat je zeker bent van jouw plekje! Als je toch aan de kassa je tickets wilt kopen, kan het zijn dat er geen plaats meer is en we je bijgevolg niet kunnen binnenlaten.

Helaas bieden we momenteel geen dagtickets meer aan. Je kan wel nog steeds tickets voor de verschillende activiteiten zoals het inflatable park, de VR booth en de sport arena kopen. In onze bar kan je ook nog steeds genieten van een verfrissend - of verwarmend - drankje en een heerlijke maaltijd.

Bekijk onze aangepaste openingsuren

De komende weken passen we onze openingsuren aan.

Tijdens de schoolvakanties

Maandag van 10 u. tot 20 u.
Dinsdag van 10 u. tot 20 u.
Woensdag van 10 u. tot 20 u.
Donderdag van 10 u. tot 20 u.
Vrijdag van van 10 u. tot 20 u.
Zaterdag van 10 u. tot 20 u.
Zon- en feestdagen van 10 u. tot 20 u.