Evene­menten

Naast onze vaste activiteiten, organiseren we regelmatig ook andere keitoffe evenementen! Bekijk hier wat wij in petto hebben!

Lokale markt

Kom op zondag 29 januari 2023 bij Airworld rondstruinen op onze lokale markt! Van 10 tot 17 u. vind je hier allerhande kraampjes van lokale handelaars terug. Snuister tussen de verschillende standjes en snuif de sfeer van het marktje op terwijl je kinderen zich uitleven in onze verschillende indooractiviteiten. Iets eten of drinken kan perfect in onze bar. Geniet van een leuke zondag en steun de kleine, lokale handelaars. Gratis inkom!

Meer informatie

Ontbijtspringen

Elke tweede zondag van de maand kan je bij ons komen ontbijten én springen. Je geniet van een heerlijk, uitgebreid ontbijt waarbij je kinderen zich volledig kunnen uitleven in het inflatable park. Ontbijten kan tussen 9 en 11 u. en springen mag tot 12 u. Het ontbijt kost € 20 voor zowel volwassenen als kinderen. Voor kinderen zijn de prijzen inclusief een springsessie op het gigantisch springkasteel.

Schrijf je nu in

Dj-sessies van de academie

Breng elke derde zaterdag van de maand je dansbenen mee naar Airworld, want dan komen de dj-studenten van de academie van Bornem hun plaatjes op je los laten! Geniet van een muzikale springsessie die door hen aan elkaar gedraaid wordt.

Boek je tickets