Evene­menten

Naast onze vaste activiteiten, organiseren we regelmatig ook andere keitoffe evenementen! Bekijk hier wat wij in petto hebben!

Trailrun

Haal je loopbenen maar al uit de kast want we zijn er met onze tweede trailrun! Op zondag 22 januari nemen we je mee naar Hingene, want daar liggen zowel start als finish van de trailrun. Je kiest hierbij uit drie verschillende parcours die je langs het mooie Hingene, Wintam en Buitenland loodsen. Het vertrek is gepland tussen 9.30 en 11 u. en het traject is volledig bewegwijzerd. Bovendien bieden we je aan de finish een verfrissend drankje aan. Schrijf je nu alvast in om het jaar sportief te starten!

Schrijf je nu in

Boardgamenight

We spelen een spel op vrijdagavond 16 december!

Zin in een avond vol bordspelletjes? Op 16 december nodigen we jou en je vrienden en familie uit op onze allereerste Boardgamenight! De deelnameprijs van € 25 is inclusief een overheerlijk pizzabuffet en een drankje.

Schrijf je nu in

Indoor kubbtoernooi

Op zaterdag 10 december kan je deelnemen aan ons allereerste indoor kubbtoernooi! Op ons indoor kunstgrasveld gaan 16 ploegen de strijd met elkaar aan om de allereerste Airworld-kubbkampioen te worden! Het toernooi begint om 9.30 u. en een week op voorhand krijg je via mail alle informatie. De deelnameprijs per ploeg van 4 tot 6 spelers bedraagt € 20. Bovendien kan je ter plaatse iets eten en drinken. De spelregels die tijdens dit toernooi gevolgd worden, zijn de officiële kubbregels van de kubbfederatie. Schrijf je ploeg nu alvast in en ga de uitdaging aan!

Schrijf je ploeg in

Bezoek van sinterklaas

Op zaterdag 26 november komt de sint tussen 10 en 13 u. langs bij Airworld! Download onze sinterklaastekening en breng jouw ingekleurd exemplaar mee voor sinterklaas. Wie zoet is, krijgt lekkers! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Download jouw tekening

Wijnproeverij

Kom op vrijdag 25 november om 20 u. wijnproeven bij Airworld! Onder leiding van wijnexpert Dieter Van Cleemput ontdek je een rijkelijk aanbod aan wijn. Ruik, wals en proef verschillende wijnen en schaaf je wijnkennis bij. De deelnameprijs bedraagt € 25 per persoon. Schrijf je nu alvast in voor een smaakvolle degustatieavond!

Schrijf je nu in

Ontbijtspringen

Elke tweede zondag van de maand kan je bij ons komen ontbijten én springen. Je geniet van een heerlijk, uitgebreid ontbijt waarbij je kinderen zich volledig kunnen uitleven in het inflatable park. Ontbijten kan tussen 9 en 11 u. en springen mag tot 12 u. Het ontbijt kost € 20 voor zowel volwassenen als kinderen. Voor kinderen zijn de prijzen inclusief een springsessie op het gigantisch springkasteel.

Schrijf je nu in

Dj-sessies van de academie

Breng elke derde zaterdag van de maand je dansbenen mee naar Airworld, want dan komen de dj-studenten van de academie van Bornem hun plaatjes op je los laten! Geniet van een muzikale springsessie die door hen aan elkaar gedraaid wordt.

Boek je tickets