Evenementen

Naast onze vaste activiteiten, organiseren we regelmatig ook andere keitoffe evenementen! Bekijk hier wat wij in petto hebben!

Trailrun

Op 23 januari organiseert Airworld voor de eerste keer een echte trailrun in Bornem! Het parcours start aan café St. Vadde en loodst je via wegels en paadjes langsheen het mooie Buitenland, Hingene en Wintam. Vertrekken kan tussen 9.30 en 11 u. Het traject is volledig bewegwijzerd zodat je dit perfect kan volgen. Wanneer je de finish bereikt, bieden we je een verfrissend drankje aan. De trailrun is zowel geschikt voor beginnende als voor ervaren lopers. Je hebt namelijk keuze uit drie afstanden: 7, 12 of 18 km. De deelnameprijzen voor de trailrun bedragen respectievelijk € 12, € 15 of € 18. Vanaf 2 januari kan je je inschrijven via de website. Zet jij het nieuwe jaar mee sportief in?

Bekijk ons evenement

AIRWORLD OUTDOOR FUNPARK

Op donderdag 30 december wordt Airworld Indoor Funpark voor één dag Airworld Outdoor Funpark! Kinderen kunnen zich in het warm springen en spelen op de talloze springkastelen en andere attracties. Daarnaast laten we ook ouders niet in de kou staan en vullen we onze bar aan met glühwein en warme chocomelk.

Bekijk ons evenement

Dj-sessies van de academie

Breng vanaf zaterdag 20 november elke derde zaterdag van de maand je dansbenen mee naar Airworld, want dan komen de dj-studenten van de academie van Bornem hun plaatjes op je los laten! Geniet van een muzikale springsessie die door hen aan elkaar gedraaid wordt.

Boek je tickets

SPORT- EN SPEELKAMPDAGEN

Airworld organiseert van 3 t.e.m. 7 januari sport- en speelkampdagen. Tijdens deze dagen voorzien we allerlei sportieve spelletjes voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Deze activiteiten vinden steeds plaats tussen 9 en 16 u. en we voorzien opvang tussen 8 en 17 u. Inschrijven kan voor € 25 per dag in de groep van 3 tot 5 jaar of van 6 tot 12 jaar. Kinderen vanaf 6 jaar zijn verplicht om buiten de activiteiten een mondmasker te dragen. Zorg ervoor dat je kind een lunchpakket en drinkbus bijheeft voor tijdens de middagpauze. Wij trakteren hen dan graag op een lekker – en gezond – drankje (inbegrepen in de prijs)!

Schrijf je nu in

After Work Party

Na het werk de beentjes losgooien met je collega’s of vrienden? Het kan elke laatste vrijdag van de maand bij ons vanaf 17 u.! Onze dj zorgt voor de beats en zij die na de werkweek nog energie over hebben, kunnen die kwijt op ons gigantisch springkasteel! Of geniet gewoon gezellig van een lekker hapje en drankje in onze bar!

Bekijk ons evenement

Sportlessen voor kleuters

Elke zaterdagvoormiddag organiseert Airworld sportlessen voor kleuters! Tijdens onze sportlessen leert jouw kleuter verschillende leuke (bal)sporten spelenderwijs kennen. Laat jouw kleuter kennismaken met voetbal, volleybal, basketbal, tennis en zo veel meer!

Meer informatie