Inflatable park

G’day mate, en welkom in Oceanië! Laten we samen springen en stuiteren, klimmen en klauteren doorheen het springparadijs om dit warme continent te ontdekken! Wedden dat we hoger kunnen springen dan de kangoeroes hier?

Voor jong én ouder

Het inflatable park is voor iedereen toegankelijk. Vooraan ons inflatable park bevindt zich een speciale zone voorzien voor de allerkleinsten: de toddler area. In deze zone kunnen zij zich ongestoord uitleven.

De rest van ons gigantisch springparadijs mag door jong en oud betreed worden. Enkel kleine avonturiers jonger dan 6 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene van minstens 18 jaar wanneer ze het grote park willen ontdekken.

Baan je een weg door onze obstakel­baan

Een obstakelbaan van wel 65 m lang loodst je doorheen het woeste landschap van de outback van Oceanië. Durf jij de uitdaging aan? Onze ontdekkingsreizigers helpen je graag op weg!

Beklim onze klimmuur

Zin om alles van wat hoger te bekijken? Onze ladders leiden je naar de top van de klimmuur waar je een perfect uitzicht hebt over het hele springkasteel. Zie ik daar nu een krokodil in de verte?

Spring van onze basejumps

Natuurlijk is je springavontuur niet compleet zonder een spectaculaire sprong van onze basejumps. Landen doe je veilig op ons gigantisch valkussen.

Dans rond onze DJ-toren

Springen op de beat doe je dankzij de muziek die gespeeld wordt vanop onze DJ-toren.

Tijd voor een onvergetelijk avontuur bij Airworld!

Koop hier je tickets