Peuter­speel­tuin

Konnichiwa! Wat zie ik daar in het midden van Azië? Wat een enorme ballon, en wat een gigantisch schip! Wie zou daar geland zijn? Laten we samen op ontdekking gaan. Maar let wel op! Luchtpiraten en zeerovers liggen op de loer…

Een gigantisch vliegend schip

Het vliegend schip waarmee onze ontdekkingsreizigers in Airworld landden, bevindt zich in het Azië van Airworld. Kom ontdekken hoe zo’n schip er vanbinnen en vanbuiten uitziet en word zelf de kapitein! Niet alleen vind je hier alle apparatuur terug om het reusachtige vaartuig zelf te besturen, maar je vindt er ook een uitgebreid netwerk aan tunnels waarin je je doorheen de boot beweegt. Oh ja, vergeet zeker ook niet om een duik te nemen in het ballenbad en al onze glijbanen uit te proberen!

Plezier voor de aller­kleinsten

Onze peuterspeeltuin is gericht op onze allerkleinste ontdekkingsreizigers. Kinderen tot en met 6 jaar zijn toegelaten in de speeltuin van ons indoor funpark.

Laat je kleine avonturiers op hun eigen ontdekkingsreis gaan en een stukje Airworld verkennen. Ze klimmen en klauteren doorheen de peuterspeeltuin, glijden van gladde glijbanen en nemen een duik in het ballenbad, en dat allemaal met onze ontdekkingsreizigers aan hun zijde. Klaar voor een spectaculair avontuur?

Peuter­speeltuin uit hout

Onze peuterspeeltuin werd gebouwd door De Van Hut, bouwer van huishutten, kastkastelen en vooral ook van prachtige houten projecten op maat. We kozen bewust voor een houten niet-alledaagse speeltuin in de vorm van een schip. Niet alleen uit ecologische overweging maar ook omdat we met een achtergrond als LO-leerkracht de kinderen motorisch willen prikkelen en uitdagen. We laten hen zelf op zoek gaan naar de beste manieren om op de speeltuin te geraken. Daardoor krijgen ook onze allerkleinste bezoekers de kans om op hun eigen ontdekkingsreis bij Airworld te gaan!

Tijd voor een onvergetelijk avontuur bij Airworld!

Koop hier je tickets