Vr experience

In ons hoogtechnologisch wetenschapscentrum op de kuststrook van Antarctica nemen we je mee op een virtueel avontuur. Hier speel je alleen of samen met je vrienden allerhande VR games die je even naar een andere wereld katapulteren.

VR games en escape rooms

In ons indoor funpark hebben we een virtual reality booth van HOLOGATE ter beschikking. Hier kan je telkens met maximum 4 personen tegelijkertijd een spel spelen. Kies uit ons uitgebreid aanbod van VR games of los samen met je vrienden één van de VR escape rooms op! We geven je op voorhand graag wat uitleg over hoe je met de VR-console aan de slag gaat en laten je al even kennismaken met virtual reality. Na een kleine testronde ben je helemaal klaar voor jouw ultieme VR-ervaring!

HOLOGATE

De VR experience van Airworld is opgebouwd uit het hoogtechnologische VR-systeem van HOLOGATE. Door de verfijnde VR-technologie en uitgebreide game library word jij hét hoofdpersonage in verschillende virtuele werelden. Het uitvoerige aanbod van games zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden en niveaus voldoende keuze is. Van jong tot oud en van beginner tot gevorderde, voor iedereen hebben we verschillende spelletjes ter beschikking. Kies snel zelf welk spel jij wilt spelen via de touchscreen interface en start jouw virtuele avontuur!

Onze VR escape rooms

Naast onze VR games kan je ook de uitdaging aangaan om één van onze escape rooms op te lossen. Werk samen in een team met je vrienden en los de puzzels op om de escape room tot een goed einde te brengen. Ontdek hier welke VR escape rooms je kan komen oplossen bij Airworld!

Das Boot
Cyberpunk
The Prison
Mission Sigma

Onze VR games

Bij Airworld vind je een rijkelijk aanbod aan VR games! Speel in teams en ga samen de uitdaging aan. Of ga je voor eigen glorie? Speel dan een 1-tegen-1-battle en ga volop voor de winst! Ontdek hier welke VR experiences je kan uitproberen in Airworld!

Blasters of the Universe: VR Bullet Hell
Slugterra
Captain Cook
Zombyte
Groove Guardians
Angry Birds VR
Cold Clash
Tower Tag
Simurai Arena
Simurai
Rig Rebels

Tijd voor een onvergetelijk avontuur bij Airworld!

Koop hier je tickets